About us

Trăim pentru experiențe memorabile în hospitality

We are a company that wants to bring excellence in the hotel industry. We want to bring the standard of services to a higher level both through the proposed trainings and by offering directly to our clients a unique and memorable culinary experience

Andreea Apostol

Founder

Întotdeauna am văzut domeniul hotelier ca și când m-aș afla în primul rând la un spectacol de dans, înainte de a începe, când cortina este încă trasă. Show-ul în sine este service-ul, menit să fie elegant, frumos, la un nivel cât mai înalt de grație, pe când ceea ce se întampla în spatele scenei reprezintă cumulul de energie, de tehnică și de practică, precum și interesul și efortul depus. Toate acestea fac produsul livrat spectatorului (oaspetelui) să fie cât mai memorabil.

Domeniul hotelier fiind una dintre pasiunile mele, am decis să dau mai departe această dragoste pentru industrie, aplicând experiența acumulată și din plan internațional. Astfel, a luat naștere firma Catered Experiences, prin care îmi doresc să transmit mai departe nu doar pasiunea pentru customer service, dar și cunoștiințele mele profesionale.

Frequent questions

Primul apel – în care discutam coordonatele de bază ale ocaziei tale: unde, când, numărul participanților, disponibilitatea unei bucătării, meniul.

Batem palma – Dacă ești de acord cu sugestiile noastre, vom putea semna un contract de prestare servicii. În baza acestuia și a facturii proforma se vor putea finaliza tranzacțiile.

Venim la tine – Ne vom întâlni la data, ora și locația stabilite, pregătiți să îți oferim o experiență unică.

La client acasă, noi aducem doar ingredientele, dar avem nevoie la locație de o bucătărie utilată și funcțională (inclusiv farfurii, tacâmuri etc).

După ce masa este gata, iar service-ul încheiat, noi ne ocupăm și de curățenia din bucătarie.

Suma achitată de dvs va putea fi restituită integral (100%) dacă, dupa perfectarea contractului, vă răzgândiți din orice motive și/sau cauze și anulați comanda cu cel puțin 72 ore mai înainte de data stabilită pentru prestarea serviciilor; de asemenea, o cotă-parte de jumatate (50%) din suma achitată de dvs va putea fi restituită dacă anularea va fi solicitată cu 48 ore mai înainte de termenul stabilit pentru îndeplinirea serviciilor contractate.
Suma platită de dvs nu se va restitui (rambursa) în cazul în care cererea de anulare a serviciilor contractate se va face în afara termenelor mai sus indicate.

See Terms and conditions.