Servicii

Experiență culinară

Îți aducem o experiență personalizată de fine dining, oriunde îți dorești, dacă avem la dispoziție o bucătărie funcțională.

Ne folosim de experiența noastră substanțială din domeniul restaurantelor și localurilor pentru a pune la punct un meniu potrivit așteptărilor, nevoilor și dorințelor tale. Te poți aștepta la o experiență relaxată, amicală, dar și profesională. Bucătarii noștri îți stau la dispoziție, inclusiv pentru a-ți explica procesul. O masă bună este întotdeauna încoronata de un service la standard elvețian.

Astfel, fiecare ocazie pe care o planificăm este o experiență unică, personalizată pusă în practică de Duo-ul nostru talentat.

Training

Fie că vrei să consolidezi cunoștiințele echipei tale, fie cauți să îți duci service-ul la cu totul alt nivel, noi te putem ajuta. Cursurile noastre pentru specialiștii din industria HORECA sunt personalizate pentru necesitățiile fiecărei entități.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre ce putem face pentru tine sau compania ta. Oferim traininguri nu doar partenerilor noștri din industrie, ci și celor pasionați de domeniul ospitalității și ar vrea sa pună bazele cunostințelor pentru a dobândi diverse abilități practice.

Pentru firme

  • Complaint management

  • Restaurant Service Training

  • Food & Wine Pairing

Pentru cursanți individuali

  • Fundamentele fine dining

  • Fundamentele Servirii Vinului

  • Food & Wine Pairing

Mystery shopping

Experiența noastră în toate ramurile industriei HORECA ne oferă o viziune integrală a acestui domeniu.

De aceea, un mystery shopper nu este un simplu critic al afacerii tale, este un analist obiectiv care îți va aduce un feedback constructiv. Poți alege serviciul individual de Mystery Shopper sau îl poți cupla cu unul dintre cursurile noastre în urma rezultatelor raportului.

Asemeni unui audit al serviciilor tale, pachetul de sugestii pe care ți-l vom aduce te va ajuta să continui să te dezvolți, la standardul pe care ți-l dorești.

Un mystery shopper nu este un simplu critic al afacerii tale, ci un observator care isi pune in practica cunostiintele sale pentru a analiza obiectiv nivelul standardelor companiei tale. Analiza se materializeaza printr-un raport ce iti va fi prezentat la finalul colaborarii.

Primul pas este sa finalizam procesul de Mystery Shopper. In baza raportului de la final, in cazul in care se gasesc puncte de imbunatatire, noi suntem aici pentru a oferi asistenta fie prin training, fie printr-un plan de consultanta in care oferim sugestii si recomandari.